Visit Norway

vnorway

Kjeragbolten, Lysefjorden og Prekestolen

Vestlandet og sørlandet er et sted med mye å tilby! Alt fra Prekestolen, Lista Fyr, Kristiansand Dyrepark, skatepark og mye mer!

Turløyper
Farsund og Lista tilbyr et stort utvalg av turmuligheter med mange merkede løyper. En tur til Lista fyr gir en flott utsikt over Listahalvøya og havet. Eller kanskje Nordberg Fort – Nordens best bevarte kystfort fra 2.verdenskrig kan friste? Lista har også flotte strender!

Flipside aktivitetssenter
Flipside har Norges største skatepark i tillegg til go-kart bane og paintball. Alt for både små og store barn!

Kristiansand Dyrepark
Ca 2 timers kjøretur fra stevneplassen.
Dyreparken i Kristiansand og Badelandet er Sørlandets og Norges mest populære attraksjon. I juli spilles Kaptein Sabeltann-forestillingene i Kjuttaviga.

Prekestolen
Ca 3 og 1/2 times kjøretur fra stevneplassen
Det er en godt tilrettelagt sti fra Preikestolen Fjellstue til toppen av det 604 meter høye fjellplatået. Beregn 4-5 timer på gåturen fra hytta til toppen og ned igjen. Sett gjerne av en time eller to til å nyte utsikten fra platået også.

Kjerag
Ca 3 og 1/2 times kjøretur fra stevneplassen
Fjellturen til Kjerag er en opplevelse av de sjeldne. Her får du se den fantastiske Kjeragsbolten og speide utover vakre Lysefjorden. På oppmerket sti går du i kupert og vakkert terreng fra Øygardstøl inn til Kjerag. Du bør beregne ca. 5 timer frem og tilbake.

Kongeparken
Ca 2 timers kjøretur fra stevneplassen
I Kongeparken kan hele familien boltre seg i en park med over 50 elleville attraksjoner og opplevelser.Her kan du lage din egen sjokolade i Freia Sjokoladefabrikk, kjøre Norges lengste bobbane på over 1000 m, eller kose deg på bondegården. I Kongeraften kan du kaste deg utfor fjellet – i gummibåter farer du i forrykende fart nedover fjellsiden! Kongeparken er et eget rike for alle som liker kiling i magen, magi og spenning. Dagskortet gjelder ubegrenset bruk av attraksjoner og alle show på Biscenen.

Sørlandssenteret
Ca 2 timers kjøretur fra stevneplassen.
Norges største shoppingsenter med over 200 butikker under ett og samme tak. 3000 gratis p-plasser og åpent kl. 10 – kl. 21 (19).